Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mymaxifoto.com

mymaxifoto.com in een zoekmachine

MyMaxifoto.com - Index - Catching emotions in motion http://www.mymaxifoto.com

MyMaxifoto.com - Index - Catching emotions in motion - MyMaxifoto

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-2012939,504

TagCloud van mymaxifoto.com Verversen

mymaxifoto.com vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mymaxifoto.com

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mymaxifoto.com. De homepagina mymaxifoto.com werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mymaxifoto.com

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mymaxifoto.com onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mymaxifoto.com. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van mymaxifoto.com was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van mymaxifoto.com

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van mymaxifoto.com gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van mymaxifoto.com zijn efteling, code, weborder, fotoalbum en voegen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Paginatitel van mymaxifoto.com 10 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van mymaxifoto.com is 10 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mymaxifoto.com