Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mul-t-lock.nl

mul-t-lock.nl in een zoekmachine

Marenco http://www.mul-t-lock.nl

Marenco, uw beveiliging specialist. Een Mul-T-Lock dealer met gecertificeerde cilinders. Sloten van KFV-Wilka-BHM en diverse andere.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201238832,642

TagCloud van mul-t-lock.nl Verversen

mul-t-lock.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mul-t-lock.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mul-t-lock.nl. De homepagina mul-t-lock.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mul-t-lock.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mul-t-lock.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mul-t-lock.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van mul-t-lock.nl was dit niet het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van mul-t-lock.nl maakt gebruik van 97 DIV elementen, 1 tabel cellen, 4 afbeeldingen en 86 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van mul-t-lock.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 2 H3-kopteksten gevonden.

geen herkenbare e-mail adressen op mul-t-lock.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van mul-t-lock.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mul-t-lock.nl