Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan motorscout.nl

motorscout.nl in een zoekmachine

Uw motor, scooter of quad kopen en gratis verkopen | AutoScout24 http://www.motorscout.nl

Europa's grootste online marktplaats voor het kopen en gratis verkopen van tweedehands motoren, ATV's en Quad's.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-201231251,515

TagCloud van motorscout.nl Verversen

motorscout.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan motorscout.nl

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van motorscout.nl. De homepagina motorscout.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens motorscout.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van motorscout.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van motorscout.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van motorscout.nl was dit niet het geval.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van motorscout.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van motorscout.nl maakt gebruik van 195 DIV elementen, 9 tabel cellen, 11 afbeeldingen en 96 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van motorscout.nl 1 H1-koptekst, 1 H2-koptekst en 5 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van motorscout.nl