Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan moneyinfo.nl

moneyinfo.nl in een zoekmachine

Geld lenen, leningen vergelijken & beoordelen | Geldbron.nl http://www.moneyinfo.nl

GeldBron.nl is een onafhankelijke website waar u informatie vindt over het lenen van geld, het krijgen van een hypotheek en veel informatie verkrijgt over fi...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201256914,234

TagCloud van moneyinfo.nl Verversen

moneyinfo.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan moneyinfo.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van moneyinfo.nl. De homepagina moneyinfo.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens moneyinfo.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van moneyinfo.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van moneyinfo.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Paginatitel van moneyinfo.nl 17 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van moneyinfo.nl is 17 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

73 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van moneyinfo.nl worden per woord 25.02 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 73 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van moneyinfo.nl