Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan minikrediet.nl

minikrediet.nl in een zoekmachine

Minikrediet.nl - een minikrediet tot 750 euro lenen http://www.minikrediet.nl

Minikrediet : Minikredieten voor iedereen! Een minikrediet tot 750 euro. Lopende kredieten geen bezwaar. Vraag nu een minikrediet aan en beschik over extra g...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-201242213,178

TagCloud van minikrediet.nl Verversen

minikrediet.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan minikrediet.nl

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van minikrediet.nl. De homepagina minikrediet.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens minikrediet.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van minikrediet.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van minikrediet.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

67 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van minikrediet.nl worden per woord 31.23 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 67 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

ook herkenbare e-mail adressen op minikrediet.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van minikrediet.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van minikrediet.nl maakt gebruik van 20 DIV elementen, 56 tabel cellen, 20 afbeeldingen en 29 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van minikrediet.nl 2 H1-kopteksten, 8 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van minikrediet.nl