Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mijntelenet.be

mijntelenet.be in een zoekmachine

Mijn Telenet http://www.mijntelenet.be

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201222825,064

TagCloud van mijntelenet.be Verversen

mijntelenet.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mijntelenet.be

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mijntelenet.be. De homepagina mijntelenet.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mijntelenet.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mijntelenet.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mijntelenet.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van mijntelenet.be was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Belangrijkste woorden van mijntelenet.be

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van mijntelenet.be gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van mijntelenet.be zijn telenet, internet, digitale, mobiel en telefonie. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van mijntelenet.be was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mijntelenet.be