Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan merchantlogistics.nl

merchantlogistics.nl in een zoekmachine

Merchant Logistics intercontinentaal containertransport fashion logistics - M... http://www.merchantlogistics.nl

intercontinentaal containertransport, fashion logistics, zeevracht, luchtvracht, logistiek, Merchant Logistics, container, import, export, Moerdijk, Rotterda...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201227914,062

TagCloud van merchantlogistics.nl Verversen

merchantlogistics.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan merchantlogistics.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van merchantlogistics.nl. De homepagina merchantlogistics.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens merchantlogistics.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van merchantlogistics.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van merchantlogistics.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van merchantlogistics.nl was dit niet het geval.

48 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van merchantlogistics.nl worden per woord 50.4 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 48 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van merchantlogistics.nl