Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mensenopmars.nl

mensenopmars.nl in een zoekmachine

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland. http://www.mensenopmars.nl

Domeinnaam registreren bij Hostnet: MAKKELIJK - SNEL - VOORDELIG

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
04-11-2012416,613

TagCloud van mensenopmars.nl Verversen

mensenopmars.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mensenopmars.nl

Op 04-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mensenopmars.nl. De homepagina mensenopmars.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mensenopmars.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mensenopmars.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mensenopmars.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

geen herkenbare e-mail adressen op mensenopmars.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van mensenopmars.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van mensenopmars.nl was dit niet het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van mensenopmars.nl maakt gebruik van 39 DIV elementen, 0 tabel cellen, 2 afbeeldingen en 3 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van mensenopmars.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mensenopmars.nl