Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mensendier.nl

mensendier.nl in een zoekmachine

Stichting Mens & Dier Nederland http://www.mensendier.nl

De stichting voor asieldieren en oudere echte dierenvrienden..... ouderen alleen dierenasielen overvol..... leven met een dier is gezond..... gratis dier-id ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-201222812,933

TagCloud van mensendier.nl Verversen

mensendier.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mensendier.nl

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mensendier.nl. De homepagina mensendier.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mensendier.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mensendier.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mensendier.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

42 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van mensendier.nl worden per woord 56.72 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 42 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

META-description van mensendier.nl 219 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van mensendier.nl is precies 219 tekens langer dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van mensendier.nl maakt gebruik van 17 DIV elementen, 8 tabel cellen, 5 afbeeldingen en 17 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van mensendier.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mensendier.nl