Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan martenvandewier.nl

martenvandewier.nl in een zoekmachine

Marten van de Wier http://www.martenvandewier.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-20121,41725,693

TagCloud van martenvandewier.nl Verversen

martenvandewier.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan martenvandewier.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van martenvandewier.nl. De homepagina martenvandewier.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens martenvandewier.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van martenvandewier.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van martenvandewier.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van martenvandewier.nl maakt gebruik van 97 DIV elementen, 0 tabel cellen, 7 afbeeldingen en 123 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van martenvandewier.nl 20 H1-kopteksten, 3 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Belangrijkste woorden van martenvandewier.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van martenvandewier.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van martenvandewier.nl zijn marten, wier, trouw, dagblad en wietpas. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van martenvandewier.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van martenvandewier.nl