Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan markveiling.nl

markveiling.nl in een zoekmachine

MarkVeiling.nl http://www.markveiling.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
13-11-20121666,307

TagCloud van markveiling.nl Verversen

markveiling.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan markveiling.nl

Op 13-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van markveiling.nl. De homepagina markveiling.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens markveiling.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van markveiling.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van markveiling.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

60 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van markveiling.nl worden per woord 37.99 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 60 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van markveiling.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Belangrijkste woorden van markveiling.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van markveiling.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van markveiling.nl zijn goederen, veiling, opdrachtgevers, markveiling en inbrengen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van markveiling.nl