Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan mahjong-spelletjes.nl

mahjong-spelletjes.nl in een zoekmachine

Mahjong Spelletjes - Speel Gratis Mahjong Spelletjes http://www.mahjong-spelletjes.nl

Speel de leukste mahjong spelletjes gratis, speel je favoriete mahjong spelletje direct online. Speel nu snel!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
01-11-201281736,962

TagCloud van mahjong-spelletjes.nl Verversen

mahjong-spelletjes.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan mahjong-spelletjes.nl

Op 01-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van mahjong-spelletjes.nl. De homepagina mahjong-spelletjes.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens mahjong-spelletjes.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van mahjong-spelletjes.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van mahjong-spelletjes.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van mahjong-spelletjes.nl was dit niet het geval.

META-description van mahjong-spelletjes.nl 34 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van mahjong-spelletjes.nl is precies 34 tekens langer dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van mahjong-spelletjes.nl was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van mahjong-spelletjes.nl