Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan madam-art.nl

madam-art.nl in een zoekmachine

Atelier Madam Art - Heiloo http://www.madam-art.nl

Cursussen en workshops schilderen, etsen, boetseren, beeldhouwen en modeltekenen in het prachtige atelier van gediplomeerd kunstdocente Madeleine Freyée.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201220714,817

TagCloud van madam-art.nl Verversen

madam-art.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan madam-art.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van madam-art.nl. De homepagina madam-art.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens madam-art.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van madam-art.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van madam-art.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van madam-art.nl 78 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van madam-art.nl is precies 78 tekens langer dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van madam-art.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van madam-art.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van madam-art.nl zijn art, madam, werk, madeleine en freyee. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

27 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van madam-art.nl worden per woord 71.58 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 27 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van madam-art.nl