Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan lined.nl

lined.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
20-09-201228513,447

TagCloud van lined.nl Verversen

lined.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan lined.nl

Op 20-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van lined.nl. De homepagina lined.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens lined.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van lined.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van lined.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van lined.nl 50 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van lined.nl is 50 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Belangrijkste woorden van lined.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van lined.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van lined.nl zijn lined, marketing, cms, webwinkel en webdesign. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van lined.nl was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van lined.nl