Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan lening-makelaar.nl

lening-makelaar.nl in een zoekmachine

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland. http://www.lening-makelaar.nl

Domeinnaam registreren bij Hostnet: MAKKELIJK - SNEL - VOORDELIG

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-2012426,628

TagCloud van lening-makelaar.nl Verversen

lening-makelaar.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan lening-makelaar.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van lening-makelaar.nl. De homepagina lening-makelaar.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens lening-makelaar.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van lening-makelaar.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van lening-makelaar.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

geen herkenbare e-mail adressen op lening-makelaar.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van lening-makelaar.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van lening-makelaar.nl was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van lening-makelaar.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van lening-makelaar.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van lening-makelaar.nl zijn hostnet, controleren, registraties. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van lening-makelaar.nl