Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan lening-hypotheek-info.nl

lening-hypotheek-info.nl in een zoekmachine

Welkom - Lening-hypotheek-info.nl | Onafhankelijke informatie over geld lenen http://www.lening-hypotheek-info.nl

Meer weten over leningen, hypotheken, bkr registraties en meer onafhankelijke begrijpbare informatie.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20122809,451

TagCloud van lening-hypotheek-info.nl Verversen

lening-hypotheek-info.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan lening-hypotheek-info.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van lening-hypotheek-info.nl. De homepagina lening-hypotheek-info.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens lening-hypotheek-info.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van lening-hypotheek-info.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van lening-hypotheek-info.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van lening-hypotheek-info.nl 25 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van lening-hypotheek-info.nl is precies 25 tekens langer dan gemiddeld.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van lening-hypotheek-info.nl was dit ook het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van lening-hypotheek-info.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van lening-hypotheek-info.nl