Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan leenrente-doorlopend-krediet.nl

leenrente-doorlopend-krediet.nl in een zoekmachine

Doorlopend krediet - informatie en actuele leenrente http://www.leenrente-doorlopend-krediet.nl

Doorlopend krediet - informatie en actuele leenrente

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-20121657,225

TagCloud van leenrente-doorlopend-krediet.nl Verversen

leenrente-doorlopend-krediet.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan leenrente-doorlopend-krediet.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van leenrente-doorlopend-krediet.nl. De homepagina leenrente-doorlopend-krediet.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens leenrente-doorlopend-krediet.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van leenrente-doorlopend-krediet.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van leenrente-doorlopend-krediet.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

55 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van leenrente-doorlopend-krediet.nl worden per woord 43.79 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 55 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van leenrente-doorlopend-krediet.nl was dit niet het geval.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van leenrente-doorlopend-krediet.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van leenrente-doorlopend-krediet.nl