Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan leenenbv.nl

leenenbv.nl in een zoekmachine

Steenhandel Brabant Leenen Steengoed b.v. Someren http://www.leenenbv.nl

Steenhandel Leenen Steengoed Noord Brabant

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201248240,918

TagCloud van leenenbv.nl Verversen

leenenbv.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan leenenbv.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van leenenbv.nl. De homepagina leenenbv.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens leenenbv.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van leenenbv.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van leenenbv.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van leenenbv.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

14 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van leenenbv.nl worden per woord 84.89 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 14 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van leenenbv.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van leenenbv.nl