Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan kip-en-ei.nl

kip-en-ei.nl in een zoekmachine

Kip-en-ei.nl - over kippen en eieren http://www.kip-en-ei.nl

Kip-en-ei.nl is dé Nederlandse website op het gebied van pluimvee en eieren. Naast recepten, heel veel links, is hier algemene informatie te vinden over eie...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201225223,160

TagCloud van kip-en-ei.nl Verversen

kip-en-ei.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan kip-en-ei.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van kip-en-ei.nl. De homepagina kip-en-ei.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens kip-en-ei.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van kip-en-ei.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van kip-en-ei.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van kip-en-ei.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van kip-en-ei.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van kip-en-ei.nl zijn eieren, kippen, pasen, recepten en allerl. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

7 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van kip-en-ei.nl worden per woord 91.9 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 7 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van kip-en-ei.nl was dit ook het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van kip-en-ei.nl