Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan jouwpersbericht.nl

jouwpersbericht.nl in een zoekmachine

Jouw Persbericht - Gratis persbericht schrijven en direct plaatsen! http://www.jouwpersbericht.nl

Gratis een persbericht schrijven en direct plaatsen ter promotie van jouw website! Plaats maximaal 3 follow links en verbeter je SEO!

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-2012960165,422

TagCloud van jouwpersbericht.nl Verversen

jouwpersbericht.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan jouwpersbericht.nl

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van jouwpersbericht.nl. De homepagina jouwpersbericht.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens jouwpersbericht.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van jouwpersbericht.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van jouwpersbericht.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van jouwpersbericht.nl was dit ook het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

META-description van jouwpersbericht.nl 57 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van jouwpersbericht.nl is precies 57 tekens langer dan gemiddeld.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van jouwpersbericht.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van jouwpersbericht.nl