Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan jjpoprojecten.nl

jjpoprojecten.nl in een zoekmachine

Janssen de Jong http://www.jjpoprojecten.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201213469

TagCloud van jjpoprojecten.nl Verversen

Er werden te weinig woorden aangetroffen om een TagCloud te kunnen maken

jjpoprojecten.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan jjpoprojecten.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van jjpoprojecten.nl. De homepagina jjpoprojecten.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens jjpoprojecten.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van jjpoprojecten.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van jjpoprojecten.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

geen herkenbare e-mail adressen op jjpoprojecten.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van jjpoprojecten.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van jjpoprojecten.nl maakt gebruik van 1 DIV elementen, 0 tabel cellen, 1 afbeeldingen en 1 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van jjpoprojecten.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Paginatitel van jjpoprojecten.nl 27 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van jjpoprojecten.nl is 27 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
4

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van jjpoprojecten.nl