Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan isharafm.com

isharafm.com in een zoekmachine

Welkom bij Ishara Broadcast http://www.isharafm.com

Joomla! - the dynamic portal engine and content management system

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-201243439,453

TagCloud van isharafm.com Verversen

isharafm.com vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan isharafm.com

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van isharafm.com. De homepagina isharafm.com werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens isharafm.com

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van isharafm.com onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van isharafm.com. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van isharafm.com werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van isharafm.com maakt gebruik van 259 DIV elementen, 4 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 81 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van isharafm.com 1 H1-koptekst, 2 H2-kopteksten en 16 H3-kopteksten gevonden.

META-description van isharafm.com 11 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van isharafm.com is precies 11 tekens korter dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van isharafm.com