Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan i-modulas.nl

i-modulas.nl in een zoekmachine

i-Modulas online verhuur- & projectadministratie http://www.i-modulas.nl

i-Modulas - online verhuur- en projectadministratie -

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201232210,763

TagCloud van i-modulas.nl Verversen

i-modulas.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan i-modulas.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van i-modulas.nl. De homepagina i-modulas.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens i-modulas.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van i-modulas.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van i-modulas.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van i-modulas.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Belangrijkste woorden van i-modulas.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van i-modulas.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van i-modulas.nl zijn modulas, module, java, problemen en boekhouding. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van i-modulas.nl maakt gebruik van 19 DIV elementen, 8 tabel cellen, 3 afbeeldingen en 31 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van i-modulas.nl 1 H1-koptekst, 2 H2-kopteksten en 1 H3-koptekst gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van i-modulas.nl