Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan hwinkels.nl

hwinkels.nl in een zoekmachine

HWinkels.nl http://www.hwinkels.nl

HWinkels.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121964,653

TagCloud van hwinkels.nl Verversen

hwinkels.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan hwinkels.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van hwinkels.nl. De homepagina hwinkels.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens hwinkels.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van hwinkels.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van hwinkels.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van hwinkels.nl was dit niet het geval.

Belangrijkste woorden van hwinkels.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van hwinkels.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van hwinkels.nl zijn administratiekantoor, debiteurenbeheer, bewind, administratie en dienstverlening. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van hwinkels.nl maakt gebruik van 10 DIV elementen, 0 tabel cellen, 1 afbeeldingen en 11 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van hwinkels.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van hwinkels.nl