Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan houderschapsbelasting.nl

houderschapsbelasting.nl in een zoekmachine

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121593,552

TagCloud van houderschapsbelasting.nl Verversen

houderschapsbelasting.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan houderschapsbelasting.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van houderschapsbelasting.nl. De homepagina houderschapsbelasting.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens houderschapsbelasting.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van houderschapsbelasting.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van houderschapsbelasting.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van houderschapsbelasting.nl maakt gebruik van 1 DIV elementen, 0 tabel cellen, 0 afbeeldingen en 3 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van houderschapsbelasting.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

META-description van houderschapsbelasting.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van houderschapsbelasting.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van houderschapsbelasting.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van houderschapsbelasting.nl