Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan heelnatuurlijk.nl

heelnatuurlijk.nl in een zoekmachine

heelnatuurlijk http://www.heelnatuurlijk.nl

Heel Natuurlijk: voor informatie over en verkoop van natuurlijke cosmetica, lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten en reinigingskuren.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201220320,027

TagCloud van heelnatuurlijk.nl Verversen

heelnatuurlijk.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan heelnatuurlijk.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van heelnatuurlijk.nl. De homepagina heelnatuurlijk.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens heelnatuurlijk.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van heelnatuurlijk.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van heelnatuurlijk.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van heelnatuurlijk.nl 28 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van heelnatuurlijk.nl is 28 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van heelnatuurlijk.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van heelnatuurlijk.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van heelnatuurlijk.nl