Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan goorseapotheek.nl

goorseapotheek.nl in een zoekmachine

Home http://www.goorseapotheek.nl

Goorse Service Apotheek is de betrouwbare plek voor het verkrijgen van geneesmiddelen, hulpmiddelen, gezondheidsproducten en informatie over ziektebeelden en...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201275688,896

TagCloud van goorseapotheek.nl Verversen

goorseapotheek.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan goorseapotheek.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van goorseapotheek.nl. De homepagina goorseapotheek.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens goorseapotheek.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van goorseapotheek.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van goorseapotheek.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van goorseapotheek.nl 98 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van goorseapotheek.nl is precies 98 tekens langer dan gemiddeld.

ook herkenbare e-mail adressen op goorseapotheek.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van goorseapotheek.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van goorseapotheek.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van goorseapotheek.nl