Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan goedgeregeldgraaggedaan.nl

goedgeregeldgraaggedaan.nl in een zoekmachine

Polak Van der Linden & Boele - Haarlem http://www.goedgeregeldgraaggedaan.nl

Wij zijn uw adviseur in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. U kunt bij ons terecht voor een gedegen en onafhankelijk advies.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201211033,792

TagCloud van goedgeregeldgraaggedaan.nl Verversen

goedgeregeldgraaggedaan.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan goedgeregeldgraaggedaan.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van goedgeregeldgraaggedaan.nl. De homepagina goedgeregeldgraaggedaan.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens goedgeregeldgraaggedaan.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van goedgeregeldgraaggedaan.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van goedgeregeldgraaggedaan.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van goedgeregeldgraaggedaan.nl maakt gebruik van 62 DIV elementen, 22 tabel cellen, 6 afbeeldingen en 75 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van goedgeregeldgraaggedaan.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Belangrijkste woorden van goedgeregeldgraaggedaan.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van goedgeregeldgraaggedaan.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van goedgeregeldgraaggedaan.nl zijn berekenen, pensioen, polissen, schade en bundelen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van goedgeregeldgraaggedaan.nl was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van goedgeregeldgraaggedaan.nl