Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan glutenvrijshop.nl

glutenvrijshop.nl in een zoekmachine

TK Glutenvrij - alles voor uw glutenvrij dieet http://www.glutenvrijshop.nl

De producent op het gebied van glutenvrije diepvries producten. Een Ton Kwakman glutenvrij initiatief.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20121,15150,006

TagCloud van glutenvrijshop.nl Verversen

glutenvrijshop.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan glutenvrijshop.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van glutenvrijshop.nl. De homepagina glutenvrijshop.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens glutenvrijshop.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van glutenvrijshop.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van glutenvrijshop.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

55 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van glutenvrijshop.nl worden per woord 43.45 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 55 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van glutenvrijshop.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van glutenvrijshop.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van glutenvrijshop.nl zijn glutenvrij, glutenvrije, webshop, kwakman en diepvries. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van glutenvrijshop.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van glutenvrijshop.nl