Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan fractuur.eu

fractuur.eu in een zoekmachine

pro-motion medical homepage http://www.fractuur.eu

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201225719,596

TagCloud van fractuur.eu Verversen

fractuur.eu vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan fractuur.eu

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van fractuur.eu. De homepagina fractuur.eu werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens fractuur.eu

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van fractuur.eu onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van fractuur.eu. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

22 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van fractuur.eu worden per woord 76.25 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 22 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

geen herkenbare e-mail adressen op fractuur.eu

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van fractuur.eu werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Paginatitel van fractuur.eu 15 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van fractuur.eu is 15 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van fractuur.eu