Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan focusopmensen.nl

focusopmensen.nl in een zoekmachine

Activiteiten Erik Beelen http://www.focusopmensen.nl

Stressbeheersing - preventie oor Shiatsu therapie en lessen Do-In

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-20126115,467

TagCloud van focusopmensen.nl Verversen

focusopmensen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan focusopmensen.nl

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van focusopmensen.nl. De homepagina focusopmensen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens focusopmensen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van focusopmensen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van focusopmensen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van focusopmensen.nl 11 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van focusopmensen.nl is precies 11 tekens korter dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van focusopmensen.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van focusopmensen.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van focusopmensen.nl zijn netwerkgroep, erik, dordrecht, linkedin en beelen. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van focusopmensen.nl was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van focusopmensen.nl