Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan finsetaal.org

finsetaal.org in een zoekmachine

Welkom - Tervetuloa - Talennet Fins http://www.finsetaal.org

Welkom - Tervetuloa. Talennet Fins. Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten van Finland, de Finse cultuur en de Finse taal.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201230711,686

TagCloud van finsetaal.org Verversen

finsetaal.org vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan finsetaal.org

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van finsetaal.org. De homepagina finsetaal.org werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens finsetaal.org

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van finsetaal.org onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van finsetaal.org. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van finsetaal.org was dit ook het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van finsetaal.org was dit niet het geval.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van finsetaal.org