Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan fcwolvega.nl

fcwolvega.nl in een zoekmachine

U betreedt nu het digitale voetbalveld van FC Wolvega http://www.fcwolvega.nl

FC Wolvega de voetbalclub van Wolvega

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201259839,115

TagCloud van fcwolvega.nl Verversen

fcwolvega.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan fcwolvega.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van fcwolvega.nl. De homepagina fcwolvega.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens fcwolvega.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van fcwolvega.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van fcwolvega.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van fcwolvega.nl maakt gebruik van 229 DIV elementen, 12 tabel cellen, 25 afbeeldingen en 140 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van fcwolvega.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 3 H3-kopteksten gevonden.

Paginatitel van fcwolvega.nl 11 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van fcwolvega.nl is 11 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

33 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van fcwolvega.nl worden per woord 65.41 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 33 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van fcwolvega.nl