Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan esdcursus.be

esdcursus.be in een zoekmachine

ESD-cursus met aanvullende ESD-training in Utrecht | ESDcursus.nl http://www.esdcursus.be

Wilt u graag ESD-veilig werken en in het bezit komen van een recent ESD-certificaat, volg dan deze ESD-cursus met aanvullende ESD-training in Utrecht.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
04-11-20124035,959

TagCloud van esdcursus.be Verversen

esdcursus.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan esdcursus.be

Op 04-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van esdcursus.be. De homepagina esdcursus.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens esdcursus.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van esdcursus.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van esdcursus.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van esdcursus.be

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van esdcursus.be gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van esdcursus.be zijn esd, cursus, elektronica, veilig en esdcursus. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van esdcursus.be werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van esdcursus.be was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van esdcursus.be