Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan ernstjanbos.nl

ernstjanbos.nl in een zoekmachine

Ernst Jan Bos | Social Media Manager http://www.ernstjanbos.nl

Ernst Jan Bos - Social Media Manager

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-20126,452109,753

TagCloud van ernstjanbos.nl Verversen

ernstjanbos.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan ernstjanbos.nl

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van ernstjanbos.nl. De homepagina ernstjanbos.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens ernstjanbos.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van ernstjanbos.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van ernstjanbos.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van ernstjanbos.nl 40 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van ernstjanbos.nl is precies 40 tekens korter dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van ernstjanbos.nl was dit niet het geval.

ook herkenbare e-mail adressen op ernstjanbos.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van ernstjanbos.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van ernstjanbos.nl