Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan emancipatieprojectenocw.nl

emancipatieprojectenocw.nl in een zoekmachine

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap | Rijksoverheid.nl http://www.emancipatieprojectenocw.nl

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201240117,787

TagCloud van emancipatieprojectenocw.nl Verversen

emancipatieprojectenocw.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan emancipatieprojectenocw.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van emancipatieprojectenocw.nl. De homepagina emancipatieprojectenocw.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens emancipatieprojectenocw.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van emancipatieprojectenocw.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van emancipatieprojectenocw.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van emancipatieprojectenocw.nl was dit niet het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van emancipatieprojectenocw.nl maakt gebruik van 27 DIV elementen, 0 tabel cellen, 8 afbeeldingen en 72 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van emancipatieprojectenocw.nl 1 H1-koptekst, 13 H2-kopteksten en 7 H3-kopteksten gevonden.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van emancipatieprojectenocw.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van emancipatieprojectenocw.nl