Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan dwbfacilitairedienstverlening.nl

dwbfacilitairedienstverlening.nl in een zoekmachine

DWB Facilitaire dienstverlening - Homepage http://www.dwbfacilitairedienstverlening.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201235712,515

TagCloud van dwbfacilitairedienstverlening.nl Verversen

dwbfacilitairedienstverlening.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan dwbfacilitairedienstverlening.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van dwbfacilitairedienstverlening.nl. De homepagina dwbfacilitairedienstverlening.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens dwbfacilitairedienstverlening.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van dwbfacilitairedienstverlening.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van dwbfacilitairedienstverlening.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van dwbfacilitairedienstverlening.nl maakt gebruik van 31 DIV elementen, 4 tabel cellen, 4 afbeeldingen en 41 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van dwbfacilitairedienstverlening.nl 4 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

63 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van dwbfacilitairedienstverlening.nl worden per woord 35.06 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 63 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van dwbfacilitairedienstverlening.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van dwbfacilitairedienstverlening.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van dwbfacilitairedienstverlening.nl zijn dwb, dienstverlening, bruijn, organisatie en technieken. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van dwbfacilitairedienstverlening.nl