Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan duurzaamnoorden.nl

duurzaamnoorden.nl in een zoekmachine

mijndomein.nl http://www.duurzaamnoorden.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201210403

TagCloud van duurzaamnoorden.nl Verversen

Er werden te weinig woorden aangetroffen om een TagCloud te kunnen maken

duurzaamnoorden.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan duurzaamnoorden.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van duurzaamnoorden.nl. De homepagina duurzaamnoorden.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens duurzaamnoorden.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van duurzaamnoorden.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van duurzaamnoorden.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

58 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van duurzaamnoorden.nl worden per woord 40.3 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 58 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van duurzaamnoorden.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

META-description van duurzaamnoorden.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van duurzaamnoorden.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van duurzaamnoorden.nl