Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan djpcrossmedia.nl

djpcrossmedia.nl in een zoekmachine

DJP Media Steenwijk - webdesign en audiovisuele producties http://www.djpcrossmedia.nl

DJP Media Steenwijk, design en realisatie van website

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
04-11-201253323,702

TagCloud van djpcrossmedia.nl Verversen

djpcrossmedia.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan djpcrossmedia.nl

Op 04-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van djpcrossmedia.nl. De homepagina djpcrossmedia.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens djpcrossmedia.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van djpcrossmedia.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van djpcrossmedia.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van djpcrossmedia.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van djpcrossmedia.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van djpcrossmedia.nl maakt gebruik van 48 DIV elementen, 0 tabel cellen, 14 afbeeldingen en 71 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van djpcrossmedia.nl 1 H1-koptekst, 7 H2-kopteksten en 6 H3-kopteksten gevonden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van djpcrossmedia.nl