Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan di-visie.nl

di-visie.nl in een zoekmachine

Eigenzinnig en creatief communicatiebureau - Di-visie http://www.di-visie.nl

Di-visie is een communicatiebureau in Cuijk. Eigenzinnig en creatief legt Di-visie verrassende, nieuwe verbanden, waarmee u uw doelgroep effectief aan u bindt.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201211115,337

TagCloud van di-visie.nl Verversen

bno visie rbl preventieshop suitorrocket steelfkroegetochtposter regiotaxi blokhome man kubusvierkantdm

di-visie.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan di-visie.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van di-visie.nl. De homepagina di-visie.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens di-visie.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van di-visie.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van di-visie.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van di-visie.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van di-visie.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van di-visie.nl zijn bno, visie, rbl, blokhome en preventieshop. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

40 (X)HTML tekens meer per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van di-visie.nl worden per woord 138.17 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 40 (X)HTML tekens meer dan gemiddeld.

META-description van di-visie.nl 83 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van di-visie.nl is precies 83 tekens langer dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van di-visie.nl