Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan deoudesynagoge.nl

deoudesynagoge.nl in een zoekmachine

Welkom - De Oude Synagoge http://www.deoudesynagoge.nl

De Oude Synagoge is een laagdrempelig en gezellig christelijk ontmoetingshuis, kom ook eens binnen voor een kopje koffie of een goed gesprek. Iedereen is wel...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-201214110,470

TagCloud van deoudesynagoge.nl Verversen

deoudesynagoge.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan deoudesynagoge.nl

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van deoudesynagoge.nl. De homepagina deoudesynagoge.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens deoudesynagoge.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van deoudesynagoge.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van deoudesynagoge.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van deoudesynagoge.nl maakt gebruik van 26 DIV elementen, 29 tabel cellen, 2 afbeeldingen en 14 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van deoudesynagoge.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van deoudesynagoge.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Paginatitel van deoudesynagoge.nl 17 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van deoudesynagoge.nl is 17 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van deoudesynagoge.nl