Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan deoudepastoriewellness.nl

deoudepastoriewellness.nl in een zoekmachine

wellness & beauty - de Oude Pastorie - Panningen http://www.deoudepastoriewellness.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
18-09-20126787,553

TagCloud van deoudepastoriewellness.nl Verversen

deoudepastoriewellness.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan deoudepastoriewellness.nl

Op 18-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van deoudepastoriewellness.nl. De homepagina deoudepastoriewellness.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens deoudepastoriewellness.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van deoudepastoriewellness.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van deoudepastoriewellness.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van deoudepastoriewellness.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van deoudepastoriewellness.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van deoudepastoriewellness.nl maakt gebruik van 7 DIV elementen, 0 tabel cellen, 5 afbeeldingen en 17 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van deoudepastoriewellness.nl 1 H1-koptekst, 1 H2-koptekst en 1 H3-koptekst gevonden.

87 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van deoudepastoriewellness.nl worden per woord 11.14 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 87 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van deoudepastoriewellness.nl