Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan debeenautomaterialen.nl

debeenautomaterialen.nl in een zoekmachine

De Been Automaterialen - Hoofdpagina http://www.debeenautomaterialen.nl

De Been automaterialen

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201211710,251

TagCloud van debeenautomaterialen.nl Verversen

debeenautomaterialen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan debeenautomaterialen.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van debeenautomaterialen.nl. De homepagina debeenautomaterialen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens debeenautomaterialen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van debeenautomaterialen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van debeenautomaterialen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van debeenautomaterialen.nl was dit niet het geval.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van debeenautomaterialen.nl maakt gebruik van 29 DIV elementen, 4 tabel cellen, 14 afbeeldingen en 22 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van debeenautomaterialen.nl 1 H1-koptekst, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Paginatitel van debeenautomaterialen.nl 6 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van debeenautomaterialen.nl is 6 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van debeenautomaterialen.nl