Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan dacnv.be

dacnv.be in een zoekmachine

Verhuisfirma DAC: verhuur verhuiswagens en meubelbewaring in Hasselt http://www.dacnv.be

Uw complete verhuisfirma: van meubelbewaring tot verhuur verhuiswagens. Verhuizingen DAC, de totaaloplossing voor al uw verhuisnoden.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201221915,575

TagCloud van dacnv.be Verversen

dacnv.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan dacnv.be

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van dacnv.be. De homepagina dacnv.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens dacnv.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van dacnv.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van dacnv.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van dacnv.be werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van dacnv.be maakt gebruik van 29 DIV elementen, 2 tabel cellen, 10 afbeeldingen en 43 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van dacnv.be 2 H1-kopteksten, 2 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van dacnv.be was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van dacnv.be