Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan columba-hulpverlening.nl

columba-hulpverlening.nl in een zoekmachine

Home - Columba Hulpverlening http://www.columba-hulpverlening.nl

Columba Hulpverlening, een praktijk die vanuit een christelijke levensvisie, hulp biedt aan kinderen t/m 12 jaar met gedragsproblemen en/of sociaal-emotionel...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-2012865,023

TagCloud van columba-hulpverlening.nl Verversen

zuidwolde alinde drenthe columba visie werkwijze aanmeldingsmogelijkheden

columba-hulpverlening.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan columba-hulpverlening.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van columba-hulpverlening.nl. De homepagina columba-hulpverlening.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens columba-hulpverlening.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van columba-hulpverlening.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van columba-hulpverlening.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

geen herkenbare e-mail adressen op columba-hulpverlening.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van columba-hulpverlening.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

40 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van columba-hulpverlening.nl worden per woord 58.41 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 40 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Paginatitel van columba-hulpverlening.nl 14 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van columba-hulpverlening.nl is 14 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van columba-hulpverlening.nl