Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan clinicdress.nl

clinicdress.nl in een zoekmachine

CLINIC DRESS http://www.clinicdress.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-2012417103,553

TagCloud van clinicdress.nl Verversen

clinicdress.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan clinicdress.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van clinicdress.nl. De homepagina clinicdress.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens clinicdress.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van clinicdress.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van clinicdress.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Paginatitel van clinicdress.nl 30 tekens korter dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van clinicdress.nl is 30 tekens korter dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

ook herkenbare e-mail adressen op clinicdress.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van clinicdress.nl werden ook eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van clinicdress.nl was dit ook het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van clinicdress.nl