Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan chauffeur-vacature.nl

chauffeur-vacature.nl in een zoekmachine

Chauffeur vacatures, vacatures chauffeurs, Cratos heeft veel chauffeursvacatu... http://www.chauffeur-vacature.nl

Chauffeursvacatureoverzicht Cratos Mobility

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201292223,206

TagCloud van chauffeur-vacature.nl Verversen

chauffeur-vacature.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan chauffeur-vacature.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van chauffeur-vacature.nl. De homepagina chauffeur-vacature.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens chauffeur-vacature.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van chauffeur-vacature.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van chauffeur-vacature.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van chauffeur-vacature.nl maakt gebruik van 44 DIV elementen, 0 tabel cellen, 3 afbeeldingen en 66 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van chauffeur-vacature.nl 1 H1-koptekst, 15 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van chauffeur-vacature.nl was dit niet het geval.

73 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van chauffeur-vacature.nl worden per woord 25.17 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 73 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van chauffeur-vacature.nl