Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan cartoonito.nl

cartoonito.nl in een zoekmachine

Cartoonito | Tekenfilms, spelletjes en activiteiten voor kleuters op kinderze... http://www.cartoonito.nl

Cartoonito heeft allerlei leuks voor kleuters. Onze website biedt gratis spelletjes, kleurplaten, videoclips en activiteiten rondom televisieprogramma's...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201236638,524

TagCloud van cartoonito.nl Verversen

use turner spelen verhaaltjesboek boomerang bedtijd jammbo cartoon geblazen entertainment bubbels lulu network stars amy pyjama cartoonito kleurplaat bananen spellen activiteiten gids sports ouders jamm characters jelly terms what stip out part rated morgan spelletjes

cartoonito.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan cartoonito.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van cartoonito.nl. De homepagina cartoonito.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens cartoonito.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van cartoonito.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van cartoonito.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

geen herkenbare e-mail adressen op cartoonito.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van cartoonito.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van cartoonito.nl was dit niet het geval.

Paginatitel van cartoonito.nl 50 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van cartoonito.nl is 50 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van cartoonito.nl