Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan carolusclusiuscollege.nl

carolusclusiuscollege.nl in een zoekmachine

Carolus Clusius College | Zwolle http://www.carolusclusiuscollege.nl

Het Carolus Clusius College Zwolle is een school met een breed aanbod. Dat betekent dat je verschillende richtingen kunt volgen op het CCC, van VMBO tot en m...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20129820,990

TagCloud van carolusclusiuscollege.nl Verversen

carolusclusiuscollege.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan carolusclusiuscollege.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van carolusclusiuscollege.nl. De homepagina carolusclusiuscollege.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens carolusclusiuscollege.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van carolusclusiuscollege.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van carolusclusiuscollege.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van carolusclusiuscollege.nl maakt gebruik van 39 DIV elementen, 43 tabel cellen, 27 afbeeldingen en 61 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van carolusclusiuscollege.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van carolusclusiuscollege.nl was dit niet het geval.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van carolusclusiuscollege.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van carolusclusiuscollege.nl