Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan campingsproakstee.nl

campingsproakstee.nl in een zoekmachine

Camping Sproakstee, kamperen midden in de natuur! http://www.campingsproakstee.nl

Bij Camping Sproakstee kunt u genieten van de natuur en uitrusten zoals u dat mag verwachten op een mini camping. In de mooie omgeving van de Lutte zijn tal ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121396,505

TagCloud van campingsproakstee.nl Verversen

campingsproakstee.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan campingsproakstee.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van campingsproakstee.nl. De homepagina campingsproakstee.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens campingsproakstee.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van campingsproakstee.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van campingsproakstee.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van campingsproakstee.nl 273 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van campingsproakstee.nl is precies 273 tekens langer dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van campingsproakstee.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van campingsproakstee.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van campingsproakstee.nl zijn camping, sproakstee, twentse, landschap en boerderijcamping. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

52 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van campingsproakstee.nl worden per woord 46.8 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 52 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van campingsproakstee.nl